Missionair project Leidschenveen/Ypenburg van start!

Op zondagmiddag 29 mei is er een bijzondere kerkdienst, die we samen met de Ichthuskerk en de Franse Kerk organiseren. In deze dienst wordt ds Arnout Francke bevestigd als missionair predikant voor de nieuwe voorlopig logowijken Leidschenveen en Ypenburg.

De feestelijke dienst markeert ook de start van het missionaire project. We mogen, na jaren van voorbereiding, gericht aan het werk om in deze wijken nieuwe mensen te bereiken met het bevrijdende evangelie van Jezus’ liefde. Daarom zullen we God danken, prijzen en zijn zegen vragen.
U/jij bent van harte welkom om dit feest met ons mee te vieren.

Wanneer
Zondagmiddag 29 mei. De dienst begint om 16.00 uur.
Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om te feliciteren, na te praten en samen te eten.

Wie
De dienst gaat uit van de initiatief-nemende kerken: de 3 GKv’s in Groot Den Haag. Voorganger deze middag is ds. Jasper Klapwijk van de Ichthuskerk (GKV Den Haag-centrum/Scheveningen).

Waar220px-Mouscron_JPG00
In de RK Bartholomeüskerk aan de Veenweg 38 in Nootdorp.Deze oude dorpskerk ligt midden tussen de twee wijken die samen het missiegebied vormen.

En verder ..

  • zal er een crèche zijn voor de allerkleinsten;
  • zijn iets oudere kinderen (4+) welkom in de dienst. Zij krijgen bij binnenkomst een aansprekend preekverwerkingsblad;
  • geven we tijdens de dienst meer informatie over het project en vertellen we op welke manieren u/jij het missionaire werk in Leidschenveen en Ypenburg kunt ondersteunen;tomaten-crem
  • vinden we het fijn als u/jij blijft eten, we verzorgen voor alle gasten een eenvoudige maaltijd.

Bereikbaarheid/reisadvies
Er is deze middag geen parkeergelegenheid op het terrein van de kerk, de plekken aan de straat direct voor de kerk reserveren we voor mindervaliden. Voor ieder ander gelden de volgende adviezen:

  • Kom je uit Leidschenveen, Ypenburg of Nootdorp: pak de fiets!
  • Net iets verder uit de buurt? De Bartholomeüskerk is bereikbaar met tram 15, tram 19 en bus 60 (looptijd vanaf de halte 5-10 minuten).
  • Toch met de auto? Parkeer dan bij voorkeur in de straten rondom de kerk, naast gezondheidscentrum De Reef of bij voetbalvereniging RK Deo. (looptijd 5-10 minuten).

Meer weten? Mail naar missieLvYp@gmail.com

Geef een reactie