Nooit meer een eenzame kerst

Op zaterdagavond 24 december ben je van harte welkom in de feestelijke kerstavonddienst, met het thema ‘nooit meer een eenzame kerst’. De dienst op kerstavond is voor iedereen. Jong of oud, gelovig of ongelovig. We kijken naar je uit!
Vanaf 20.30 uur staat er een drankje met wat lekkers voor je klaar. De dienst begint om 21.00 uur.

Deze kerstavond gaat niet alleen over het eeuwenoude kerstverhaal, maar ook over eenzaamheid. Kerst is voor veel mensen natuurlijk een geweldig feest, dat je samen met familie en vrienden viert. Maar niet voor iedereen. In onze wijk, Morgenstond, brengt ruim 1 op de 10 mensen de Kerstdagen helemaal alleen door.
Daarom nodigen we iedereen uit om op Kerstavond samen te komen en samen de geboorte te vieren van Jezus; de belangrijkste en meest liefdevolle persoon die ooit op aarde geleefd heeft.

Muziek, filmpjes en een overdenking
De Morgensterkerk richt zich op de ‘niet-geoefende’ kerkganger. De kerk is multicultureel, gastvrij en soms een beetje chaotisch. De kerstvieringen zijn laagdrempelig. Muziek speelt een grote rol.
Kerstnachtdienst Morgensterkerk Den HaagDe avonddienst wordt een waar feest, ontspannen en vrolijk. De kerk is door kinderen versierd. We wisselen kerstliederen af met filmpjes, en een korte overdenking over het thema: nooit meer een eenzame kerst.

Fakkels
De Morgensterkerk wil een goede buur zijn voor de mensen in de wijk. Daarom zetten we de deur op deze kerstavond weer wijd open. De oprijlaan zal verlicht worden met brandende fakkels en onze huisband verwelkomt je met live kerstmuziek.

We hopen dat mensen zo in de kerstsfeer komen of blijven, zich verwonderen, worden geraakt of vol innerlijke vrede en blijdschap de kerstdagen en het nieuwe jaar ingaan.
Of je nu gelovig bent of niet, welkom in de Morgensterkerk!

Geef een reactie