De Morgensterkerk is geen gebouw. Het is een gemeenschap. Een groep heel verschillende mensen die elkaar vinden, omdat we samen op zoek zijn naar Jezus. We zijn kleurrijk, toegewijd en gastvrij. Dus wie je ook bent, wat je verhaal ook is, je bent altijd welkom bij de Morgensterkerk!

We zijn kleurrijk. Letterlijk kleurrijk, want we hebben veel leden van wie de wieg in Nederland stond en ook heel wat mensen die geboren zijn in Afrika of het Midden-Oosten.
En figuurlijk kleurrijk, want er is plek voor jong en oud, gezinnen, alleengaanden en stellen, mantelzorgers en carrièretijgers, diepgelovigen en zoekers, traditiegetrouwen en vernieuwers.

We zijn toegewijd. Samen een gemeenschap vormen als je zo verschillend bent, dat gaat natuurlijk niet altijd vanzelf. We zijn echt niet perfect. Maar we houden elkaar vast, omdat God ons vasthoudt.
Het geheim? We willen toegewijd zijn aan Jezus en daarna, of daarom, ook aan elkaar.

We zijn gastvrij. Tenminste, we doen ons best om gastvrij te zijn. Je mag ons daar gerust op testen, kom langs tijdens een van onze kerkdiensten of andere activiteiten.
Je bent meer dan welkom!

De blinkende Morgenster

We zijn trots op de naam van ons kerkgebouw, want hij verwijst naar Jezus zelf. Jezus noemt zichzelf in het bijbelboek Openbaring ‘de blinkende Morgenster’.

De Morgenster is de ster die je kunt zien vlak voordat het licht wordt. Het is de belofte van licht in de duisternis, een nieuwe dag die zeker komt.
Daar zijn we naar op weg. Naar Jezus, de blinkende Morgenster.
Ga je mee?

NGK Den Haag – Morgensterkerk
De officiële naam van de Morgensterkerk is Nederlandse Gereformeerde Kerk Den Haag – Morgensterkerk. Onze leden wonen in Den Haag-Zuid, Wateringen, Rijswijk en Ypenburg.